St. Charles Public School

The school districts objective was to replace the deteriorated sidewalks around the school building. PSI started by removing the cracked asphalt adjacent to the building and tore out the uneven sidewalks. For water shed, the grounds were regraded away from the building. New wider concrete sidewalks were installed to handle more students and faculty. As you can see, all jobs are back-filled, fertilized, seeded and covered with straw.

After                                                                                                                                  Before                                                                                                          

Before                                                                                                                                  After

>